Accident între o mașină și un tramvai, dis-de-dimineață, la Oradea

0
80

În dimineața zilei de marți, 14 noiembrie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit la un accident produs între un tramvai și un autoturism, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din municipiu.

Accident între o mașină și un tramvai, dis-de-dimineață, la Oradea

În jurul orei 05.40, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unei coliziuni între un tramvai, în care se afla doar vatmanul și un autoturism, în care se aflau două persoane, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea.

 Pentru gestionarea evenimentului semnalat, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Pompierii paramedici și echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile necesare celor două victime din autoturism, din care una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, iar cealaltă (șoferul autoturismului) a refuzat transportul la spital. Echipajul de stingere a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului. Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare.

Citeste si: Accident la muncă: Bărbat strivit de un camion în incinta unei societăți comerciale din Câmpia Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.