A înjunghiat un taximetrist și a pus toată Poliția pe urmele lui

Miercuri, 9 august a.c., în jurul orei 07.30, în pădurea din localitatea bihoreană Hidișelul de Jos, în zona numită “Balta Moțului”, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat bărbatul bănuit că ar fi comis tâlhăria din seara de 8 august a.c., asupra unui taximetrist din Oradea.

Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova.

Pentru identificarea și prinderea acestuia, polițiștii bihoreni au demarat și au desfășurat ample activități de căutare precum și filtre în trafic, imediat după ce marți, 8 august a.c., la ora 20.55, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență S.N.U.A.U. 112 că, în afara localității Livada de Bihor, județul Bihor, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi tâlhărit un bărbat de 56 de ani, angajat ca taximetrist la o societate de taximetrie orădeană și i-ar fi sustras autoturismul, după ce l-ar fi înțepat în umăr cu un corp tăietor. Leziunile suferite de victimă nu au fost de natură să îi pună în pericol viața, nefiind necesară spitalizarea sa.

La scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii bihoreni angrenați în amplele activități de căutare, au descoperit autoturismul victimei, abandonat pe drumul comunal 77, în afara localității bihorene Livada de Bihor.

Tânărul de 19 ani, din județul Prahova, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor pentru audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

În activitățile desfășurate pentru identificarea și prinderea celui în cauză au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică, poliție rutieră de la Poliția Municipiului Oradea, de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Poliției Rutiere, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This