61 de permise de conducere reținute la Cluj, în minivacanța de Rusalii

Poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, astfel încât cetăţenii să petreacă în linişte minivacanţa de 1 Iunie şi Rusalii.

 

Astfel, în perioada 1 – 5 iunie a.c., poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, precum şi din cadrul altor structuri operative, au efectuat 56 de acţiuni.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 922 de sancţiuni contravenţionale. Din totalul acestora, 119 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, iar 731 au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (16 pentru consum de alcool la volan şi 289 pentru conducere cu viteză excesivă).

Totodată, au fost reţinute 61 de permise de conducere şi au fost retrase 31 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au intervenit la 439 de solicitări venite din partea cetăţenilor, majoritatea prin intermediul serviciului 112.

Poliţiştii au  fost prezenţi în zona evenimentelor care s-au derulat pe raza judeţului Cluj şi care au angrenat un număr mare de persoane, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice.

De asemenea, poliţiştii rutieri au fost alături de motociclişti şi biciclişti la Cluj Bike Fest 2017 şi Marşul Bicicliştilor 2017, pentru preîntâmpinarea unor incidente. (fotografii ataşate)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This