5 hoți de bijuterii prinși la Cluj! I-a dat de gol Verigheta!

La data de 08.11.2017, în jurul orei 10:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, despre care se dețineau date că ar fi fost folosit  pentru comiterea unor furturi din locuințe prin escaladare și efracție pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Autoturismul a fost urmărit de către poliţişti de pe str. Dorobanților până pe str. Banatului din Cluj-Napoca, unde acesta s-a oprit voluntar.

Cu ocazia legitimării, poliţiştii au identificat în interiorul autoturismului cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei, cu vârste între 25-31 ani, din municipiul Craiova, jud. Dolj, acestea fiind conduse la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor.

În momentul coborârii din autoturism, uneia dintre femei i-a căzut o verighetă din metal de culoare galbenă, ridicată de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că la data de 08.11.2017, în intervalul orar 07:00-11:00, persoane necunoscute, au pătruns prin efracție într-o locuința din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur.

La efectuarea percheziţiei autoturismului în cauză, poliţiştii au găsit în interior, ascuns sub bancheta din spate, un inel, asemenător celui căzut femeii, stabilindu-se că  cele două inele au fost sustrase din locuința amintită mai sus.

Poliţiştii au mai descoperit alte bijuterii pe un teren viran din apropierea locului unde a fost interceptat autoturismul, stabilindu-se că și acestea au fost sustrase din aceeași locuință, fiind abandonate de către suspecţi.

În cauză se efectuază cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei cinci fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This