23 de milioane de euro pentru cel mai nou și modern bazin de înot din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: 23 milioane euro pentru construirea bazinului de înot în cartierul Borhanci. A fost atribuit contractul de proiectare și execuție

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci” – care face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipiul Cluj-Napoca, Hub-ul Educațional Borhanci.

23 de milioane de euro pentru cel mai nou și modern bazin de înot din Cluj-Napoca

Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate – centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) și pădure-parc.

Dorim să dezvoltăm o infrastructură de natație modernă. Astfel, proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație. Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă, transmite primarul Emil Boc.

De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 milioane euro.

Valoarea totală estimată a achiziției: 127.014.505,50 lei fără TVA.

Citeste si: Accident groaznic la Cluj. Un tânăr beat la volan a intrat din plin într-un copac. A fost nevoie de descarcerare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This