2 Tineri Mureșeni reținuți pentru Tâlhărie

0
214

La data de 25 iunie 2017, Secția de Poliție Rurală nr. 2 Band, a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în jurul orei 4:30, la intrare în localitatea Șăulia, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

La faţa locului, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Secția de Poliție Rurală nr. 2 Band au constatat faptul că victima, un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Band, prezenta leziuni corporale și a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra lui.

Victima ar fi fost agresată de două persoane care i-ar fi provocat leziuni corporale și i-ar fi sustras 200 lei, o pereche de pantofi, un telefon mobil, o pereche de ochelari și un lănțișor de aur, fiindu-i provocat un prejudiciu de aproximativ 1.360 lei.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi doi tineri, de 20 şi 23 de ani, domiciliaţi în localităţile Şăulia şi Zau de Câmpie, bănuiţi de comiterea faptei.

În fapt, cei 2 tineri ar fi urmărit victima de la un bar din localitatea Miheșu de Câmpie, iar după parcurgerea unei distanțe de aproximativ 300 m, i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona feței și a corpului şi ar fi deposedat-o de mai multe bunuri.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureș, cu propunere de solicitare a arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La activităţi au participat specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.