10 pentru siguranţă! O campanie a Poliţiei pentru siguranţa copiilor și a familiei

Campania „10 pentru siguranţă!” are ca scop reamintirea unor măsuri pentru siguranţa copiilor, a familiei. Timp de 10 zile (22-31 august) vom aduce în atenţia mureşenilor 10 sfaturi pentru ca familiile din comunitatea noastră să primească nota 10 la lecţia siguranţei.

Vom încerca acest lucru prin distribuirea fluturaşilor realizaţi pentru susţinerea campaniei, dar şi cu sprijinul mass media şi al reţelei de socializare online, pe care avem contul Siguranta muresenilor. Activităţile se vor derula preponderent în Municipiul Tg-Mureş.

Vom merge zilnic, începând de azi, 22 august, în parcuri sau locuri de joacă din Tg-Mureş, alături de colaboratorii noştri, vom sta de vorbă cu copii şi părinţi, iar în presă şi în mediul online vom posta zilnic recomandări pe subiectul campaniei. Sunteţi invitaţi cu toţii să vă implicaţi cel puţin prin a împărtăşi încă unei persoane informaţiile primite, prin distribuire în mediul online sau prin completarea cu alte informaţii, articole sau experienţe utile. Vă cerem doar…10 minute din timpul Dumneavoastră, în aceste zile J

Pentru ca siguranţa familiei presupune mai multe paliere de discuţii , avem şi de această dată alături de noi specialişti în consilierea părinţilor şi copiilor (Salvaţi Copiii Mureş), dar şi în relaţiile de familie (Centrul de prevenire, monitorizare şi combatere a violenţei în familie din cadrul IEESR Tg-Mureş). Pentru diseminarea informaţiilor, oricine poate da o importantă mână de ajutor. Vă mulţumim încă de pe acum tuturor pentru implicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This