Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben Oni Ardelean – Ambasador al ,,Youth in Europe” , proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor români.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Ben Oni Ardelean, s-a întâlnit zilele acestea cu reprezentanții ,,Youth in Europe” , un proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor români.

,,Zilele acestea am avut o întrevedere cu echipa care a dezvoltat în România Programului “Youth in Europe” (<Tineri în Europa>), un program de prevenire a consumului de droguri. Am aflat despre existența proiectului și a modelului islandez de prevenire a consumului de droguri încă din anul 2013, devenind unul dintre principalii susținători ai acestui demers. Am avut bucuria de a contribui la implementarea programului “Youth in Europe” în orașe precum Timișoara, Petroșani, Reșița, Oțelu Roșu, susținând activ celelalte orașe – București și Baia Mare, în calitatea mea de Ambasador “Youth in Europe”, conferită în anul 2016.

Mulțumesc echipei care a implementat programul în țara noastră pentru întrevederea avută la Camera Deputaților: Jon Sigfússon, directorul „Icelandic Centre for Social Research and Analysis” și director Youth in Europe; Georgiana Pogonaru, Consulul onorific al Islandei la București, Cosmina Simiean, director general al Direcției Générale de Asistență Socială a Municipiului București și Dr. Adrian Sârbu- lector Universitatea București.

În calitatea mea de Vicepreședinte al Camerei Deputaților i-am asigurat pe invitați că Parlamentul României este unul dintre susținătorii acestui program.” a declarat Ben Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This