TLDE și-a ales noua conducere la Congresul Național TLDE

0
259

Organizația Națională TLDE a avut vineri, 26 mai 2017,cu începere de la ora 10.00, la Parlamentul României, Congresul Național de Tineret, pentru a-și alege noua structură de conducere a Biroului Permanent Național.

În urma votului exercitat de către delegații prezenți la Conferință s-au stabilit numele celor care vor ocupa funcțiile de vicepreședinți ai partidului și de membri în cadrul Biroului Permanent Național.

Astfel, noua structură de conducere a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE) cuprinde 15 vicepreședinți și un Birou Permanent Național cu 20 de membri și 12 membri supleanți, iar Claudiu Daniel Catana a fost aleas în funcția de președinte unic al TLDE România.

Filiala bihoreană a participat la Congresul Național cu un număr de 7 membri, fiind reprezentată în BPN de către președintele TLDE Bihor, Alin Olar, care a fost ales membru în organizația națională.

”Noi, tinerii din ALDE, putem să fim generația care construiește în România, iar contribuția fiecăruia este esențială. În acest moment suntem o echipă în creştere, suntem parteneri de drum lung ai ALDE, care susținem proiectul politic lansat de președintele Calin Popescu Tariceanu. Noi suntem cei care în viitorul apropiat, vor trebui să ducă mai departe tradiția liberală, proiectul politic al ALDE” , a declarat Claudiu Daniel Catana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.