fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Subprefectul Răzvan Ciortea a fost numit secretar executiv al PSD Cluj

Trebuie citit

- Publicitate -

Subprefectul Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, a fost numit în această după-amiază în funcția de secretar executiv al organizației județene a PSD.

Subprefectul Răzvan Ciortea a fost numit secretar executiv al PSD Cluj

Este pentru prima dată când zona Turzii obține o funcție atât de importantă, la nivel județean, în PSD Cluj.

„Mă onorează numirea în funcția de secretar executiv al organizației județene a PSD și cred că este un semnal al încrederii spre noua generație social-democrată clujeană, dar și spre strângerea rândurilor la nivel județean, astfel încât social-democrația, reprezentată de PSD, să ofere o alternativă viabilă în 2024, pentru binele clujenilor. Le mulțumesc domnilor Vasile Dâncu – președintele Consiliului Național al PSD și Alexandru Cordoș – președintele PSD Cluj, pentru susținere.

Pe de altă parte, sunt conștient că această numire mă obligă și mă responsabilizează. Îi asigur pe colegii mei social-democrați de tot sprijinul meu, politic și uman, dar și de faptul că mă voi dedica echipei PSD, pentru a revigora social-democrația clujeană.

Cred că a sosit momentul ca toți cei care avem viziuni de stânga, social-democrate, centrate pe sprijinul acordat oamenilor în nevoie, dar și spre înțelegerea mai bună a nevoilor clujenilor, indiferent de clasa lor socială, să manifestăm unitate la nivelul județului, pentru că este singura opțiune pentru a construi ceea ce îmi doresc și eu și colegii mei din întreg județul: un PSD puternic, învingător.

Cred că județul are nevoie de o viziune social-democrată mai mult decât oricând, în aceste vremuri tulburi.”, a declarat Răzvan Ciortea.

Sursa: turdanews.net

Citeste si> Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, să intervină pentru revizuirea Legii minorităților naționale

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole