fbpx
21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023

Sirenele au sunat în întreaga Ucraina, în primele ore ale noului an. Explozii și bombardamente în Kiev. Rușii au scris La Mulți Ani pe drone …

Trebuie citit

- Publicitate -

În primele ore după intrarea în Anul Nou, mai multe explozii au fost auzite la Kiev şi în alte localităţi din Ucraina, iar sirenele de raid aerian s-au auzit în toată ţara.

În timp ce sirenele răsunau, mai mulţi oameni din Kiev au strigat de la balcoane: „Glorie Ucrainei! Glorie eroilor!”.

Bombardamente la Kiev și în alte localități, în primele ore ale noului an! Sirenele au răsunat în întreaga Ucraină

Fragmente de la o rachetă distrusă de sistemele de apărare aeriană ucraineană au avariat o maşină în centrul capitalei, dar nu au fost răniţi sau victime, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko.

Administraţia militară a oraşului Kiev a anunţat că 23 de „obiecte aeriene” lansate de Rusia au fost distruse.

Sirenele au sunat în întreaga Ucraina, în primele ore ale noului an. Explozii i bombardamente în Kiev. Rușii au scris La Mulți Ani pe drone …

Atacurile au venit la câteva minute după mesajul de Anul Nou al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a spus că 2023va fi anul victoriei.

Au existat, de asemenea, rapoarte neoficiale despre explozii în regiunea de sud a Hersonului şi în regiunea de nord a Jîtomir, scrie news.ro

Forțele armate ucrainene anunță că au doborât zeci de drone de proveniență iraniană lansate de Rusia după Anul Nou.

Șeful Poliției din regiunea Kiev a publicat o fotografie a ceea ce susține că este un fragment de la una dintre dronele doborâte, pe care este inscripționat mesajul, scris în limba rusă, „La mulți ani!”.

Ucrainenii din întreaga țară se trezesc în această dimineață după un alt val de atacuri aeriene rusești. La Kiev au sunat sirenele de avertizare de atac aerian după miezul nopții, iar din partea Armatei s-a transmis că au fost doborâte 32 de drone folosite de Rusia pentru a ataca țara, drone de fabricație iraniană. Nu au fost raportate victime, însă s-au înregistrat pagube provocate de fragmentele rezultate în urma doborârii dronelor.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole