fbpx
14.1 C
București
marți, martie 21, 2023

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai cere plafonarea egală a prețului la energie

Trebuie citit

- Publicitate -

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai cere plafonarea egală a prețului la energie, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei industriali.
„1.3 lei/KWh: atât ar trebui să plătească românii la energie, fie că vorbim despre consumatorii casnici sau de firmele din România.

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai cere plafonarea egală a prețului la energie


Este nevoie urgentă de reglementarea pieței de energie și este necesar ca liberalii să renunțe la propriile orgolii și să ia în calcul propunerea venită din partea social-democraților.


Propunerea PSD prevede un preț maxim de 1.3 lei/KWh (în prezent consumatorii casnici care depășesc 300 de KWh/lună și companiile care nu se încadrează la IMM-uri plătesc prețuri exagerate, de 3-4 lei sau chiar 9-12 lei pe KWh).
Această propunere a fost discutată și agreată cu operatorii serioși din energie și va veni în ajutorul celor care fac economie de energie, în ajutorul celor cu salarii mici, oprind, în egală măsură, inflația.
Traversăm o reală criză economică și orice majorare a prețurilor, cât de mică, reprezintă un risc.


Românii vor plăti facturi de 15 ori mai mari dacă în România nu se va introduce un preț fix. Sunt români care, deja, nu mai fac față facturilor, iar lipsa de implicare din partea PNL va face ca anumite categorii de consumatori să plătească chiar și 12 lei/KWh.
PNL a propus o ”piață semi-reglementată”. Este o ”rezolvare” cel puțin ambiguă: criza prin care trecem nu poate fi rezolvată cu jumătăți de măsură, iar o majorare a prețurilor va destabiliza și mai mult economia țării”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole