Regele Charles și Camilla ATACAȚI CU OUĂ la un eveniment cu public (VIDEO)

0
131

Monarhul britanic se afla la un eveniment, în York, împreună cu regina consoartă, când un tânăr din public a aruncat cu un ou în direcţia celor doi.

Oul nu l-a lovit pe regele Charles, ci a căzut pe asfalt.

Regele Charles și Camilla ATACAȚI CU OUĂ la un eveniment cu public

Forţele de ordine l-au imobilizat imediat pe protestatar, care a fost auzit strigând că Marea Britanie a fost „construită pe sângele sclavilor”.

Un bărbat a fost reţinut după ce a aruncat cu ouă în direcţia regelui Charles şi a soţiei sale, regina consoartă Camilla, în momentul sosirii acestora la un eveniment în nordul Angliei, potrivit Sky News.

În imaginile răspândite în social media se pot vedea patru ouă care aterizează lângă monarhul britanic şi soţia sa în momentul când cei doi sosesc la o ceremonie tradiţională în oraşul York.

Cuplul regal nu a părut deranjat de incident şi şi-a continuat programul.

Poliţiştii s-au îndreptat rapid înspre mulţime şi au reţinut un protestatar care striga sloganuri. Alţi oameni din mulţime l-au apostrofat şi au scandat Dumnezeu să-l ocrotească pe Rege’‘ .

Charles, care a urcat pe tronul Marii Britanii în septembrie după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, se află într-un turneu de două zile în nordul Angliei.

Potrivit Reuters, vehiculul regal al reginei Elisabeta a II-a a fost de asemenea ţinta unui atac cu ouă în 2022 când suverana a vizitat Nottingham, în centrul Angliei, iar un grup de protestatari antibritanici au aruncat cu ouă înspre Charles în timpul unei plimbări prin centrul oraşului Dublin în 1995.

VIDEO : https://fb.watch/gHxejJaW7-/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.