Războiul declaraţiilor continuă! Cătălin Drulă îi răspunde liderului PSD: „Marcel Ciolacu a făcut o obsesie pentru USR. Nu i-am lăsat să fure!”

0
257

După ce Marcel Ciolacu a afirmat că „modelul politic al USR a fost un blestem pentru români” şi că aceştia „au provocat o criză politică la guvernare”, Cătălin Drulă, liderul USR, nu a întârziat să răspundă:

„Marcel Ciolacu a făcut o obsesie pentru USR. Președintele partidului care a guvernat cei mai mulți ani România în ultimii 30 a spus din nou azi că “USR e de vină”.

Pentru ei, tot ce înseamnă cinste și competență este un blestem. Să nu iei șpagă, să îți faci treaba cu demnitate, asta e inacceptabil în lumea lor.

Nu i-am lăsat să fure, nu am acceptat să întoarcem ochii la mizeriile clientelei lor și am creat un plan de dezvoltare pentru România așa cum nu am avut niciodată. 30 miliarde pentru autostrăzi, spitale, școli prin PNRR. Pentru ei, dezvoltarea României fără corupție e un blestem. Pentru că știu că atunci vor dispărea.

Primarii noștri au arătat ce înseamnă administrații moderne. Record de investiții la Sectorul 2, unde e primar Radu Mihaiu. Record de investiții la Timișoara, unde e primar Dominic Fritz. Record de investiții la Câmpulung, unde e primar Elena Lasconi. Record de investiții la Bacău, unde e primar Lucian Viziteu. Record de investiții în majoritatea localităților conduse de primarii USR.

Asta înseamnă USR pentru România. Dezvoltare, proiecte, cinste și profesionalism.

PSD înseamnă sărăcie și corupție. Asta știu toți românii. Și nu veți putea schimba asta indiferent câți bani băgați în propaganda mincinoasă plătită cu bani publici. În 2024, plecați acasă”, a scris liderul USR pe pagina de Facebook.

Foto:Facebook/Catalin Drula

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.