fbpx
10.8 C
București
luni, martie 20, 2023

PSD Cluj-Napoca a anunţat că le va sancţiona pe cele două femei care s-au bătut: „Nu putem agrea asemenea abordări în organizația noastră”

Trebuie citit

- Publicitate -

Un scandal a izbucnit, vineri, 17 martie, la sediul PSD din municipiul Cluj-Napoca între consilierul local Anca Ciubăncan și Angela Sacalîș, o membră a filialei. Cele două femei s-au îmbrâncit și s-au înjurat, iar evenimentul neplăcut nu a fost trecut cu vederea iar PSD Cluj a anunţat că le va sancţiona pe cele două.

„Astăzi, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în ședința extraordinară, a demarat procedurile de sancționare a persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate statutul partidului. În cadrul ședinței au fost convocate persoanele implicate pentru a explica aspectele cheie ale incidentului. În fața normalității și a regulilor clare, statutare, au fost analizate argumentele acestora și deși unii dintre cei implicați au crezut, nici un argument destructiv nu se poate impune. Este greu să treci prin asemenea momente și să fi atras în centrul unui scandal provocat fără temei. Decizia finală fiind sancționarea aspră a celor responsabili de prejudiciile aduse atât colegilor cât și imaginii și prestanței organizației PSD Cluj Napoca.

Nu putem agrea asemenea abordări în organizația noastră. Baza acesteia stă în aprecierea reciprocă, colegialitatea, respectul, solidaritatea și demnitatea. Asemenea evenimente provocatoare generate de către persoane cu vădite tentații de violență verbală și fizică pot doar să ne determine să ne delimităm și separăm drumurile. Suntem o echipă unită și nu ne permitem să acceptăm derapaje individuale. Am muncit mult și consecvent și suntem aici pentru a promova adevăratele valori social democrate, demnitatea umană și de a le oferi ca exemplu cetățenilor. Acest demers continuă, iar deciziile finale vor fi luate în următoarele zile”, a transmis PSD Cluj.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole