fbpx
10.6 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

PSD Cluj câștigă tot mai mult teren și se dezvoltă considerabil sub conducerea președintelui Alexandru Cordoș

Trebuie citit

- Publicitate -

Partidul Social Democrat (PSD) din Cluj se îndreaptă tot mai mult spre glorie și câștigă teren în mijlocul oamenilor, sub conducerea domnului președinte, Alexandru Cordoș.

Dânsul a adus un refresh organizațiilor clujene, prin implicare absolută și comunicare eficientă cu membri de partid și oamenii de rând. S-au creat echipe puternice în multe dintre organizații și se dorește implementarea acestui sistem de muncă și comunicare în toate organizațiile PSD din județ.

Doar la Câmpia Turzii, peste 250 de noi membri s-au adăugat partidului în ultimele două săptămâni.

PSD Cluj câștigă tot mai mult teren și se dezvoltă considerabil sub conducerea președintelui Alexandru Cordoș

,,Suntem mândri să vedem cum toată munca depusă în ultimii ani prinde rădăcini, iar organizația PSD Cluj devine o forță, o echipă coagulată, formată din oameni puternici, muncitori și dedicați comunității lor!” transmit reprezentanții PSD Cluj.

PSD încheie cu succes încă o săptămână de ședințe, alegeri interne și evenimente organizate în mai multe localități clujene.

Trecem în revistă câteva dintre evenimentele care au avut loc în cadrul PSD Cluj, din această săptămână:

  1. Echipă PSD nouă în comuna Frata

„Începând de astăzi comuna Frata se bucură de o nouă echipă social democrată coagulată, formată din oameni puternici, implicați și dedicați comunității. Felicitări domnului primar Chereches Cristian pentru întreaga muncă depusă în comunitate și pentru alegerea în funcția de președinte a Organizației PSD Frata. Felicitări întregii echipe.

Vă doresc succes în proiectele viitoare menite să dezvolte comunitatea Frata.” transmite Alexandru Cordoș , Președinte PSD Cluj

2. Conferința de alegeri a organizației PSD Viișoara.

Felicitări colegului nostru, domnul primar Roman Ioan pentru munca depusă și alegerea în funcția de președinte a organizației. Felicitări întregii echipe și mult succes! transmite PSD Cluj.

3. Organizația de femei OFSD Cluj, înflorește:

Implicarea femeilor în politica este necesară și esențială pentru stabilirea echității, pentru înțelegerea pe deplin a nevoilor cetățenilor esențiale pentru realizarea unor politici echilibrate.

Ne bucurăm că ieri, in cadrul organizației OFSD Dej si OFSD Frata, si azi, în cadrul OFSD Viisoara, s-au coagulat trei echipe frumoase, formate din femei puternice, dedicate și implicate în viata comunității.

Felicitări pentru alegerea în funcția de președinte a Organizației Femeilor Social Democrate Dej doamnei Cristina Mosutan!

De asemenea, felicitări doamnei Ana Hapa pentru mandatul obținut în fruntea OFSD Frata și doamnei Ana Mornea pentru realegerea in fruntea OFSD Viisoara!

Mult succes în activitate echipelor nou alese!

Adresăm felicitări tuturor doamnelor din OFSD Dej, OFSD Frata si OFSD Viisoara pentru inițiativa și dorința permanentă de implicare, transmite Laura Elena Pop Chiorean , Președinte OFSD Cluj

4. Inaugurarea sediului APIA din Gilău

A fost inaugurat Centrul Local Gilău al Agenției de Plăți și Intervenții pentru agricultură (APIA). Felicitări conducerii APIA Cluj pentru descentralizarea serviciilor și aducerea mai aproape de cetățeni a programelor menite să dezvolte comunitatea. De astăzi fermierii din Gilău și zonele limitrofe vor putea beneficia de proiectele și serviciile puse la dispoziție de către Guvern pentru a susține agricultura națională, transmite președintele Alexandru Cordoș.

Sub sloganul „Puternici în echipă”: astăzi APIA- CENTRUL JUDETEAN Cluj a inaugurat un nou centru local , in comuna GILAU, destinat fermierilor de pe raza UAT-urilor Aghiresu, Căpușu Mare, Gilău, Gârbau, Răsca, Mănăstireni, Mărisel și Măguri Răcătău.

Evenimentul s-a bucurat de participarea domnului Director General Apia, Domnul ADRIAN PINTEA, a domnului Gelu TOPAN, primarul localitatii Gilău și a altor oficialități județene și reprezentanți ai instituțiilor publice din județul Cluj.

Deschiderea unui nou centru local pe raza județului Cluj va intensifica interacțiunea dintre APIA și fermieri, nemaifiind necesar ca aceștia să străbată distanțe mari pentru a-și depune cererea de plată .

Un nou centru local aproape de fermieri va facilita, implicit, accesul acestora la fondurile europene și naționale .

Am participat cu bucurie la acest eveniment al comunitatii clujene si doresc sa ii felicit pe toti cei care au facut posibil acest lucru, in mod deosebit pe DIRECTORUL GENERAL al Agenției , Domnul Adrian Pintea, care s-a deplasat la Cluj pentru a inaugura acest centru, echipa APIA Cluj, administratia centrala si locala, transmite subprefectul de Cluj și secretar executiv al PSD Cluj, domnul Răzvan Ciortea.

5. Bursa locurilor de muncă pentru HORECA

,,Am avut plăcerea de a discuta cu peste 20 de reprezentanți ai celor mai mari angajatori din HORECA, un domeniu important pentru economia orașului Cluj Napoca.

Organizat de AJOFM Cluj împreună cu Organizația Patronală a Industriei Ospitalității din Cluj-Napoca, evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cei care doresc să își schimbe domeniul sau să își îmbunătățească cariera.

În plus, Centrul Național Împotriva Traficului de Persoane a fost prezent pentru a explica ce reprezintă munca fără forme legale și care sunt modalitățile prin care se poate evita încălcarea drepturilor la locul de muncă, transmite Alexandru Cordoș.

,,Tinerii noștri nu trebuie să mai părăsească țara în căutarea unui trai mai bun, dar pentru aceasta, organele de resort ale statului trebuie să le ofere oportunități conforme cu pregătirea profesională a fiecăruia. Salutam implicarea la cote maxime și profesionalismul de care a dat dovadă AJOFM Cluj in organizarea Bursei locurilor de muncă dedicată domeniului HORECA. Inca o dată, dacă mai era nevoie, s-a demonstrat că, atunci cand instituțiile statului își dau mana intr-un interes comun, rezultatul este in beneficiul cetățenilor, a mai menționat și domnul Răzvan Ciortea.

6. Prima ședință PSD Câmpia Turzii sub conducerea noului președinte de partid, Avram Gal

De asemenea, Organizația PSD Câmpia Turzii s-a întrunit în prima ședință importantă după numirea în funcția de președinte interimar a dl. Avram Gal. Din partea organizației județene au participat președintele, dl. senator Alexandru Cordoș, și secretarul general, dl. Răzvan Ciortea.

În prezența a numeroși membri, s-au prezentat adeziunile și părerile a 51 de noi membri ai organizației locale, dintre cele peste 250 de persoane care s-au înscris în ultimele 2 săptămâni, întărindu-se puternic echipa actuală.

Un punct important a fost prezentarea modalității de desfășurare a balului organizat cu ocazia Zilei Internaționale a femeii, ce va avea loc la Ballroom Milexim în data de 10.03.2023, cu un număr de peste 600 de participanți.

Invitații din partea organizației județene și-au exprimat sprijinul pentru noua conducere și au subliniat importanța muncii în echipă.

Președintele, dl. Avram Gal le-a mulțumit tuturor membrilor organizației pentru sprijin, a subliniat liniile strategice ale activității PSD pe plan local în viitorul apropiat, pe termen mediu și lung, și a trasat obiectivele de atins pentru a putea realiza schimbarea majoră în bine a municipiului Câmpia Turzii și a construi un cadru decent de trai pentru toți cetățenii, demn de secolul în care trăim.

Citeste si: Prima ședință a PSD Câmpia Turzii sub conducerea noului președinte, Avram Gal

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole