fbpx
10.6 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

PSD a adunat peste 600 de simpatizanți la Câmpia Turzii. Vasile Dîncu: „Voi fi șeful de campanie a lui Avram Gal! Acolo unde m-am ocupat de campanii mereu am câștigat”

Trebuie citit

- Publicitate -

Vineri, 10 martie 2023 a avut loc probabil cel mai mare eveniment politic din istoria PSD Câmpia Turzii. Avram Gal, președintele social democraților din Câmpia Turzii a adunat 600 de simpatizanți ai PSD într-un bal dedicat femeilor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, scrie ziarul21.ro

PSD a adunat peste 600 de simpatizanți la Câmpia Turzii. Vasile Dîncu: „Voi fi șeful de campanie a lui Avram Gal! Acolo unde m-am ocupat de campanii am câștigat”

Un eveniment uriaș la care au cântat pentru invitați: Francesco Napoli, Marcel Pavel și Daniela Gyorfi, Vlad Miriță, Ciprian Istrate, Dj Ionuț Petrovan și Dănuț Tehei.

„PSD Câmpia Turzii nu a avut și nu cred că o să mai aibă vreodată un așa președinte”, un simpatizant PSD.

În cadrul evenimentului mai mulți participanți și-au manifestat admirația pentru un astfel de eveniment în care a fost organizată și o strângere de fonduri din donații pentru fetița de 15 ani din Câmpia Turzii, Ariana. Suma adunată a fost de 5500 lei care a fost înmânată familiei Arianei.

Vasile Dâncu – profesor la Facultatea de Sociologie a Universității București. Este recunoscut pentru cursurile de Sociologie Generală, Opinie publică, Comunicare, Cercetare de  piață, Management strategic și conducător de doctorat la IOSUD de pe lângă Universitatea București fost membru al Senatului României în guvernul condus de Adrian Năstase , a fost ministru al informațiilor publice. Între 17 noiembrie 2015 și 4 ianuarie 2017 a fost ministru al administrației și dezvoltării regionale în guvernul Dacian Cioloș. Din 25 noiembrie 2021 până pe 24 octombrie 2022 a devenit ministrul Apărării Naționale în guvernul Nicolae Ciucă și-a manifestat public susținerea față de președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal.

La evenimentul organizat la Milexim Ballroom, au participat peste 600 de persoane, printre care președintele PSD Cluj – Alexandru Cordoș, fostul ministru al apărării – Vasile Dîncu, Răzvan Ciortea, Ioan Oleleu, ministrul muncii -Marius Budăi, Ana Loredana Predescu – deputat PSD.

În cadrul petrecerii organizate de PSD Câmpia Turzii și PSD Turda, dedicată Zilei Internaționale a Femeii, președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a susținut un mic speech, la brațul soției sale, Ana.

„Îmi iubesc foarte mult familia … și Municipiul Câmpia Turzii. Și îmi doresc ca toate doamnele din Câmpia Turzii și din țara asta, să fie foarte fericite.

Câmpia Turzii are nevoie de o schimbare și cred că cel mai important lucru pleacă din familie. Dacă noi toți înțelegem și ne unim, sunt ferm convins că orașul nostru, Câmpia Turzii, va arăta ca o familie fericită.

Ani (n.red. soția lui Avram Gal), te iubesc și îți promit că voi face tot posibilul să câștig Câmpia Turzii”, a declarat Avram Gal.

Citeste si: Deputata Ana Loredana Predescu îl susţine pe Avram Gal: .”În calitate de viitor primar al Câmpiei Turzii va fi acel om care ,,sfințește locul,,!”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole