fbpx
0.2 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

PROTEST la Cotroceni: Se cere demisia plagiatorului BODE (VIDEO)

Trebuie citit

- Publicitate -

Protest în fața Palatului Cotroceni: Manifestanții au intonat ”Imnul plagiatorilor” și i-au cerut președintelui Iohannis să ceară demisia ministrului Lucian Bode, după verdictul de plagiat al Comisiei UBB

Un protest a avut loc joi, în fața Palatului Cotroceni, unde manifestanții au intonat ”Imnul plagiatorilor” și i-au cerut președintelui Klaus Iohannis să ceară demisia ministrului Lucian Bode, după verdictul de plagiat al Comisiei UBB.

PROTEST la Cotroceni: Se cere demisia plagiatorului BODE (VIDEO)

Protestul a început la ora 12:00, cu imnul denumit ”Plagiamus Igitur”, Evenimentul e organizat după ce Comisia de Etică de la Universitatea Babeș-Bolyai a decis că ministrul Bode și-a plagiat teza de doctorat.

  • ”Prin tăcerea față de plagiatul ministrului Bode, președintele Klaus Iohannis demonstrează că proiectul său de suflet este România Plagiată, nu România Educată. De aceea, cu ajutorul unui umorist, Declic a compus un nou imn Gaudeamus Igitur, denumit „Plagiamus Igitur”, pe care cetățenii îl vor cânta în fața Administrației Prezidențiale. Imnul va fi filmat și apoi promovat pe rețelele de socializare”, arată comunicatul Declic.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole