Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: „Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toți colegii mei să fie respectați”

0
286

„Nu PSD şi nu ministrul actual al  Finanţelor sunt de vină de datoria publică imensă lăsată de către alte guverne”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu că îşi doreşte să construiască  alături de  liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, dar a subliniat că nu mai vrea ca social-democraţii să fie atacaţi şi să se ceară înlocuiri de miniştri ”pe nedrept”.

„Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toți colegii mei să fie respectați, să nu mai fie atacați, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârșit. Nu PSD şi nu ministrul actual al  Finanţelor sunt de vină de datoria publică imensă lăsată de către alte guverne”, a subliniat Ciolacu.

„Eu m-am saturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”, a adăugat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.