Premierul Marcel Ciolacu: „Marile lanțuri de magazine sunt de acord să colaboreze cu Guvernul pentru reducerea prețurilor la alimentele de bază”

0
274

Premierul Marcel Ciolacu a avut în această săptămână consultări cu reprezentanții Asociației marilor rețele comerciale din sectorul alimentar, discuţiile fiind axate pe stabilirea unui mecanism funcțional agreat între Guvern și mediul privat, pentru reducerea prețului la produse alimentare de bază.

„Mă bucur că discuțiile cu asociațiile comercianților au un rezultat pozitiv pentru români. Marile lanțuri de magazine sunt de acord să colaboreze cu Guvernul pentru reducerea prețurilor la alimentele de bază, care fac parte din coșul de cumpărături al oricărei familii.

În doar câteva zile, finalizăm acest dialog cu retailerii și transpunem cele discutate într o decizie concretă. Ne-am asumat în fața românilor că vom lupta pentru produse alimentare de bază cu prețuri mai mici. Și transformăm rapid vorbele în fapte concrete!

Mandatul meu de premier este despre o guvernare care să crească accesul la alimentele de bază, să susțină producătorii și procesatorii locali și să protejeze puterea de cumpărare a românilor, în special a celor cu venituri mici și medii”, a precizat premierul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.