Premierul Ciolacu: Marcel Boloș a reușit să devină un fel de păpușă voodoo, pe care toată lumea în fiecare zi trebuia să-l înțepe

0
129

Prezent la Summitul Autorităților Publice Municipale, în fața primarilor din toată țara, premierul Marcel Ciolacu l-a lăudat pe ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, care a văzut „pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro bani europeni”.

„Marcel Boloș a reușit până la urmă și s-a străduit pentru acest lucru să-mi ia fața și să devină un fel de păpușă voodoo, pe care toată lumea în fiecare zi trebuia să-l înțepe. Eu nu am să-l înțep niciodată pe Marcel Boloş. Eu nu am să uit niciodată ceea ce a făcut Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene și doamna Chiriac sunt ferm convins că știe acest lucru. Ana, de asemenea, sunt ferm convins că știe cum arăta situația de la Fonduri Europene înainte să meargă Marcel Boloș acolo. Știu ce l-a speriat pe Marcel Boloș ca ministru al finanțelor. Știu și eu, știți și dumneavoastră la fel de bine ca și mine. Marcel Boloș a văzut pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro bani europeni. Pericolul, fiindcă, când vorbim de PNRR nu ar trebui să vorbim în primul și în primul rând despre bani; ar trebui să vorbim despre reformele care sunt în PNRR. Păi, acesta era adevăratul pericol! Știu că s-au luat acele măsuri fiscale. Mai nou, discuția aprinsă pe legea pensiilor, dacă este sau nu sustenabilă atât anul acesta, anul viitor, în anii viitori…”, a declarat premierul Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.