Preṣedintele PSD Cluj, Alexandru Cordoṣ: „Turda ṣi Câmpia Turzii trebuie redate cetăţenilor, ambele au fost confiscate în interese de grup”

0
271

Preṣedintele PSD Cluj, Alexandru Corodoṣ, a subliniat la conferinţa de presă susţinută alături de miistrul Muncii, Marius Budăi, că Turda ṣi Câmpia Turzii sunt două oraṣe „confiscate în interese de grup”, iar pentru a le reda cetăţenilor PSD  propune candidaţi capabili să facă acest lucru, oameni care s-au remarcat pentru activitatea lor politică.

Cordoṣ a subliniat faptul că Avram Gal, candidatul pentru Câmpia Turzii, se bucură de o mare susţinere ṣi are alături o echipă puternică:

„În Câmpia Turzii am făcut un sondaj ṣi de aceea am ṣi stabilit candidatul pentru Câmpia Turzii în persoana domnului Gal care este susţinut de o echipă puternică. Am reunit o zonă politică importantă din Câmpia Turzii. Pentru Turda urmează un sondaj, dar vreau să vă asigur că Răzvan Ciortea poate fi unul dintre cei mai buni primari ṣi poate să gestioneze mult mai bine Turda în raport cu ceea ce vedem acum.

Avem o organizaţie puternică, cu foarte mulţi membri, Turda reînvie, Turda ṣi Câmpia Turzii trebuie redate cetăţenilor. Din păcate ambele au fost confiscate în interese de grup, nu în interesele cetăţenilor. Ne luptăm pentru acest lucru! Suntem mult mai bine pregătiţi pentru campania electorală de anul viitor!”, a precizat Cordoṣ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.