fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Nu ne mai facem bine! Mormane de gunoaie, lăsate în urmă de „patrioții” de la Țebea, adunați pentru comemorarea lui Avram Iancu

Trebuie citit

- Publicitate -

Mormane de gunoi au fost lăsate în urmă de cei care au participat weekendul trecut la ceremonia de comemorare a lui Avram Iancu de la Ţebea. Mai multe fotografii care ilustrează dezastrul găsit de autorităţi după finalul evenimentului au fost postate de Primăria Baia de Criş pe pagina de Facebook. În cele din urmă, autorităţile au reuşit să cureţe terenul.

Nu ne mai facem bine! Mormane de gunoaie, lăsate în urmă de „patrioții” de la Țebea, adunați pentru comemorarea lui Avram Iancu

Dat fiind cele întâmplate, primarul localităţii anunţă că începând cu următoarea ediţie, comercianţii care vor dori să ia parte la eveniment, vor fi nevoiţi să achite o taxă drept garanţie care le va fi returnată doar dacă la final terenul pe care şi-au desfăşurat activitatea va fi curat. 

”În atenția comercianților care vă regăsiți în imaginile de mai jos să aveți mare grijă pentru anul viitor (de ȚEBEA) dacă mai doriți să participați. Prin HCL vom institui o garanție la închirierea terenului care va fi returnată dupa predarea amplasamentului folosit în timpul serbărilor”, a spus primarul.

Avram Iancu a fost comemorat duminică la Ţebea. Evenimentul a fost organizat cu ocazia a 150 de ani de la moartea lui.  Ceremonia nu a fost lipsită nici de incidente, Nicolae Ciucă şi George Simion au fost huiduiţi de cei peste 5.000 de oameni prezenţi acolo.

Sosit în acordurile fanfarei, premierul Ciucă a trebuit să îşi scurteze discursul…la cererea publicului care l-a huiduit. Pe de altă parte, George Simion şi mai mulţi susţinători au încercat să forţeze cordonul de jandarmi, care îţi ţinea departe de mormântul lui Avram Iancu, unde premierul şi câţiva miniştri depuneau coroane.

După câteva ore, Primăria a revenit cu o postare pe Facebook în care anunţă că terenul a fost curăţat complet. Autorităţile au postat şi câteva imagini pentru a ilustra cum arată acum terenul.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole