Nicolae Ciucă a participat la Școala de vară „Next level leadership”

0
336

„M-am bucurat să particip, astăzi, alături de 1000 de tineri liberali, la Școala de vară „Next level leadership”. O organizare impecabilă!”, scrie liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Felicitări, Tineretul Național Liberal!

Am discutat despre ce înseamnă leadership-ul responsabil în politică, despre prioritățile și aspirațiile lor și despre ce pot instituțiile statului să facă, mai bine, pentru tinerii din România.

La Guvern, căutăm în permanență soluții pentru ei și noile generații care ne vor urma. Educația și digitalizarea sunt priorități și avem alocate pentru acestea fonduri importante atât prin PNRR, cât și de la bugetul de stat. Tinerii care vor să deschidă o afacere au la dispoziție programe precum Start-Up Nation. Am alocat cel mai mare buget pentru investiții din ultimii 30 de ani, iar acest lucru ne permite să construim acea Românie modernă, în care tinerii să își dorească să rămână și să își întemeieze o familie.

Am rămas plăcut impresionat de energia și determinarea lor pentru ca România de mâine să arate mai bine. Partidul Național Liberal este marea echipă în care tinerii sunt ascultați și încurajați să își pună în practică ideile. Le-am transmis tot sprijinul meu pentru proiectele pe care vor să le realizeze pentru noua generație și pentru România!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.