fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Momentul săptămânii: Petre Daea a SFORĂIT în direct la Antena 3. Cum se scuză ministrul? ,,Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua!” :)

Trebuie citit

- Publicitate -

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost protagonistul unui moment inedit vineri, în direct la Antena 3.

Ministrul PSD al Agriculturii, Petre Daea, a adormit în direct la Antena 3 CNN, moment în care două dintre cele trei prezentatoare nu şi-au mai putut stăpâni amuzamentul.

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache.

Momentul săptămânii: Petre Daea a SFORĂIT în direct la Antena 3. Cum se scuză ministrul? ,,Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua!” 🙂

Ministrul Daea a fost contactat ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare.

În timp ce aștepta la telefon semnalul pentru a intra în direct, Daea se pare că a adormit.

Atunci când Mădălina Mihalache a dorit să intre în legătură cu el, l-a interpelat de mai multe ori, dar degeaba, iar în telefon se auzeau doar mici sforăituri.

Mihalache a rămas serioasă, dar celelalte prezentatoare aproape au izbucnit în râs.

Regia postului Antena 3 l-a contactat pe Petre Daea să vorbească la emisiunea „Decisiv”, prezentată de Gina Vacariu, Cătălina Porumbel şi Mădălina Mihalache, despre creşterea preţurilor la alimente.

În timp ce aştepta să intre în direct, Petre Daea a adormit dus.

Când prezentatoarele au vrut să discute cu el, în loc de răspunsuri, l-au putut auzi pe Daea cum sforăia în direct.

Dintre cele trei prezentatoare, doar Gina Vacariu a reuşit să se abţină şi să rămână serioasă, în schimb Mădălina Mihalache şi Cătălina Porumbel au izbucnit în râs.

Libertatea l-a contactat sâmbătă dimineață, 14 ianuarie, pe ministrul PSD al agriculturii, pentru ca acesta să își spună punctul de vedere.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a fost prima reacție a lui Petre Daea.

Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole