Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, vine vineri la Câmpia Turzii și Turda

0
129

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, social-democratul Marius Budăi, va veni mâine la Turda și Câmpia Turzii, urmând să viziteze unități economice din zonă, scrie Turdanews.net

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, vine vineri la Turda și Câmpia Turzii

Dimineața, el se va afla la Cluj-Napoca, unde va avea o întânire de lucru la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, iar apoi va efectua o vizită la SC Energobit SRL.

Ulterior, el va ajunge la Turda, unde este preconizată o vizită la societatea ASA Cons România, care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor, fiind una dintre societățile performante din localitate, atât din punct de vedere al rezultatelor economice, cât și al numărului de angajați.

La societatea Vitaform din Turda, de pe strada Câmpiei, deținătorul brandului de saltele Adormo și care face parte din cel mai mare grup de producători de spumă poliuretanică flexibilă la nivel mondial.

Apoi, va face o vizită la societatea 2Connect, de la intrare în Luna, care activează în domeniul producției de cabluri.

De la ora 16.00 este programată o conferință de presă, la sediul PSD Câmpia Turzii, pentru ca de la ora 17.30 să participe la evenimentul organizat de social-democrații din Câmpia Turzii și Turda, de Ziua Femeii, care va avea loc la Milexim Ballroom.

Citeste si: Femeile de succes din culisele zborului, de la Baza Aeriană Câmpia Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.