Marcel Ciolacu: „Sper ca partenerii din PNL să fie convinși pe deplin de necesitatea majorării salariului minim și a pensiilor! „

0
251

Prezent la conferinţa de presă organizată după după semnarea contractelor pentru loturile 1 și 4 din Autostrada Buzău-Focșani, la Focșani, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit din nou despre necesitatea majorării pensiilor şi a salariului minim.

„Sper ca, până la prima ședință a coaliției, partenerii din PNL să fie convinși pe deplin de necesitatea majorării salariului minim și a pensiilor!

PSD va veni, așa cum face întotdeauna în coaliție, cu o analiză serioasă a tuturor propunerilor sale și o fundamentare din punct de vedere bugetar.

Sunt de acord cu ceea ce spunea președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, că nu trebuie aruncate în spațiul public propuneri care să creeze așteptări ce nu pot fi onorate de actualul guvern. Iată de ce aștept de la toți parlamentarii coaliției înțelepciune și responsabilitate față de orice inițiativă care are impact bugetar.

Propunerile PSD privind creșterea punctului de pensie cu peste 10% și a salariului minim au fost cântărite și calculate judicios. Când le-am comunicat public am avut certitudinea că pot fi realizate fără a afecta echilibrul bugetului. 

De aceea, ne vom bate pentru aceste soluții, fiindcă avem convingerea că reprezintă un real Sprijin pentru România!”, a declarat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.