Marcel Ciolacu: „Dacă PSD nu ar fi fost la guvernare, nu ar fi existat nicio creștere a pensiilor”

0
266

„Dacă PSD nu ar fi fost la guvernare, nu ar fi existat nicio creștere a pensiilor. Așa cum s-a întâmplat în 2021, în guvernarea de dreapta! Sprijinul pentru pensionari va continua atâta timp cât PSD va fi la putere! Iar asta este o certitudine!”, susţine liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„PSD și-a impus viziunea și soluțiile! Peste 70% dintre pensionari vor avea venituri mai mari cu 22 până la 45% în 2023! În vremuri de criză, este nevoie de solidaritate!

Am făcut o mărire diferenţiată cu o majorare a punctului de pensie pentru toată lumea la fel, cu e şi constituţional, dar cu ajutoare din două în două luni în domeniul alimentelor şi energiei. Este corectă abordarea în ceea ce priveşte o trecere peste o perioadă complicată din viaţa fiecăruia.Nu numai a României ci a întregii Europe. Mă bucur că am găsit împreună în interiorul coaliţiei un numitor comun şi am respectat principiile pe care trebuia să le respectăm într-un moment dificil prin care trec unele categorii de oameni”, a subliniat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.