fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Liviu Dragnea revine în forță în politică cu Partidul România Suverană. Are sau nu șanse fostul lider PSD?

Trebuie citit

- Publicitate -

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, își pregătește revenirea pe scena politică. El a anunțat construcția unui nou partid politic, care se numește Partidul România Suverană.

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez ceva”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

„Vă prezint o parte din programele care vor fi prezentate în detaliu anul ăsta și următorul. Mi-am făcut câteva notițe în câteva domenii: agricultură, familiile tinere, familii foarte sărace și câteva chestiuni generale, urmând să luăm fiecare domeniu în parte.

Liviu Dragnea revine în forță în politică cu Partidul România Suverană

Agricultură: Un program de înființare a comunităților agricole sociale. Minim 5 asociați, maxim 50. Domniciul să fie în zona rurală. Toți trebuie să fie angajați la această societate agricolă. Guvernul va aloca bani gratuit. 10.000 euro pe an pentru fiecare asociat timp de 25 de ani pe baza unui business plan. Ministrul Agriculturii se va ocupa de plan, o să detaliem în perioada următoare.

Programe personalizate pentru fiecare tip de legume. Am făcut analize, am făcut calcule, suntem pregătiți cu resursele financiare”, a spus Liviu Dragnea.

„Avem un program pentru redarea demnității profesionale: medici, avocați, profesori. Redarea demnității pentru cei care lucrează în Ordine Publică și siguranță națională. Mă refer în special la cei care lucrează în Ministerul de Interne și în Ministerul Apărării”, a mai spus Liviu Dragnea.

Vorbim de familii. Prezint doar două progame: pentru familiile tinere și familiile sărace. Peste 30 de familii sunt în zona de sărăcie. 2,2 milioane de familii sunt în acestă zonă după datele mele. Pentru cei care au sub 2000 lei net pe fiecare membru de familie se vor aloca câte 5000 de euro în primele zile ale anului pentru a-și face un plan de familie.

Pentru familiile tinere cu copii și fără copii, dar care nu sunt căsătorite de mai mult de 3 ani. Familii până în 35 ani. O sumă de 150.000 euro pentru construcția de locuințe”, a mai declarat Dragnea.

Citeste si: Liviu Dragnea, prima întrebare la ieșirea din închisoare: „Unde e Irina?”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole