Liviu Dragnea a intrat la DNA în aplauzele mai marilor din PSD! ,,Am venit în semn de solidaritate cu Președintele PSD!”

Câteva zeci de persoane s-au prezentat la sediul DNA pentru a-l susținte sau pentru a-l contesta pe Liviu Dragnea, care s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat. Jandarmii au intervenit pentru a evita eventualele incidente și au decis legitimarea a patru persoane, printre care și un jurnalist.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni dimineață, la sediul DNA, însă procurorii nu au furnizat informaţii referitoare la calitatea în care Liviu Dragnea a fost chemat.

Liderul social-democrat a venit la DNA în aplauzele mai multor colegi de partid, dar și al unor simpatizanți.

Sunt aici în calitate de senator al României, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Nu mi se pare că este în impas, dar mi se pare că este un moment în care un coleg de-al nostru, şi nu e vorba de orice coleg, ci de preşedintele partidului, e într-un moment greu, la o chemare la o instituţie a statului, ăsta nu e un moment uşor pentru nimeni. Aş spera că nu are motiv de îngrijorare, nu ştiu ce calitate are, probabil şi domnia sa va afla acum. Este un gest pe care am decis să-l facem noi, câţiva colegi. Atâta vreme cât nu e declarat vinovat, prezumţia de vinovăţie funcţionează şi noi suntem alături de el”, a spus Marian Neacşu. „Nu ne-a chemat să îl susţinem. E un gest la care ne-am gândit, noi, câţiva colegi. Este o manifestare cât se poate de paşnică, cât se poate de serioasă”, a adăugat acesta, potrivit Mediafax.

Noi am venit că am văzut ce s-a întâmplat la ÎCCJ, am venit să-l susţin pe Liviu Dragnea. În faţa legii nu cred că trebuie să aibă susţinere, ca niciun cetăţean. În faţa presiunilor, atunci când vorbim despre instituţii, cum s-a întâmplat la ICCJ, da. Nu am venit să punem presiune„, a declarat și Claudiu Manda, șeful comisiei pentru controlul SRI.

Dragnea nu a făcut nicio declarație la ieșirea din sediul DNA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This