Video.Liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal: Am susținut necesitatea alocării de fonduri suplimentare pentru Câmpia Turzii într-o întâlnire cu oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale

0
74

Într-o întâlnire deosebit de importantă cu oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale, președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal a reprezenta interesele orașului Câmpia Turzii susținând necesitatea alocării de fonduri suplimentare.

„Stimați locuitori ai Câmpiei Turzii,

Astăzi am avut onoarea și responsabilitatea de a reprezenta interesele orașului nostru, într-o întâlnire deosebit de importantă cu oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale.

Am susținut cu tărie necesitatea alocării de fonduri suplimentare pentru Câmpia Turzii, subliniind proiectele noastre de dezvoltare și importanța lor strategică pentru progresul comunității noastre.

Investițiile pe care le solicităm sunt esențiale pentru a asigura un viitor prosper orașului nostru și sunt încrezător că demersurile noastre vor fi încununate de succes.

Vă asigur că voi continua să lupt pentru fiecare oportunitate de finanțare care poate aduce un plus de valoare Câmpiei Turzii.

Împreună vom construi un oraș mai bun!

Cu determinare,

Avram M. GAL

Președinte PSD Câmpia Turzii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.