fbpx
1.5 C
București
joi, decembrie 1, 2022

Leviatan Design, prin CEO Cătălin Podaru a organizat la Washington un eveniment extrem de important pentru România: Securitatea din regiunea Mării Negre și strategiile NATO în raport cu Rusia

Trebuie citit

- Publicitate -

Compania Leviatan Design, specializată în proiectare și construcții în domeniul infrastructurilor strategice și proiectelor de apărare NATO, a participat joi, la Washington, la evenimentul Black Sea Conference, organizat de Yorktown Institute și New Strategy Center, la Washington DC, cu sprijinul companiei românești.

Evenimentul a urmărit analizarea problemelor de securitate din regiunea Mării Negre.

Leviatan Design, prin CEO Cătălin Podaru a organizat la Washington un eveniment extrem de important pentru România: Securitatea din regiunea Mării Negre și strategiile NATO în raport cu Rusia

Compania noastră a sprijinit organizarea acestui eveniment și va continua să susțină demersuri similare, care pot contribui la depășirea cu bine a crizelor actuale, a anunțat Leviatan Design, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Printre cei care au participat la acest eveniment s-au numărat E.S. Andrei Muraru, Ambasador al României în Statele Unite ale Americii, Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale și George Scutaru, Director general al New Strategy Center.

Cele mai importante subiecte care s-au aflat pe agenda evenimentului s-au referit la amenințarea pe care o reprezintă Rusia în regiunea Mării Negre, elementul maritim al războiului din Ucraina, importanța strategică pe care o are Insula Șerpilor și politica SUA și NATO în ceea ce privește asigurarea securității în această regiune.

Organizarea acestor evenimente la Washington survine și în contextul în care Statele Unite elaborează propria sa strategie cu privire la securitatea regiunii Mării Negre, în timp ce România s-a arătat dispusă să se implice în acest demers.

Leviatan Design participă în perioada 27-29 septembrie 2022 la o serie de evenimente care se desfășoară la Washington DC, care au menirea de a analiza crizele actuale generate de războiul din Ucraina. În SUA, compania a susținut lansarea studiului „The Strategic Importance of Snake Island”, un demers comun realizat de think tank-urile New Strategy Center și CEPA și a sprijinit organizarea ediției din acest an a Forumului CEPA.

“The Strategic Importance of Snake Island” este primul studiu realizat de un think tank român și unul american, după declanșarea invaziei ruse în Ucraina, la 24 februarie, pe o temă de interes vital pentru Ucraina, România și NATO, pentru libertatea de navigație în Marea Neagră și la gurile Dunării și pentru securitatea energetică a regiunii.

“The Strategic Importance of Snake Island” este produsul colaborării dintre CEPA și New Strategy Center, fiind redactat atât de autori români, cât și americani. Este o analiză a importanței strategice pe mai multe domenii a Insulei Șerpilor și a impactului pe care prezența Rusiei în zonă o are asupra regiunii, lucrarea beneficiind de expertiza Antoniei Colibășanu, Senior Associate Expert în cadrul New Strategy Center, analist gepolitic și director operațional al Geopolitical Futures, și a lui George Scutaru, director general al New Strategy Center, fost consilier prezidențial pentru securitate națională, precum și a lui Joel Hickman, director adjunct al programului de apărare și securitate transatlantică al CEPA și a lui Glenn Alexander Crowther, expert asociat al CEPA.

“The Strategic Importance of Snake Island” este o pledoarie pentru susținerea Ucrainei, pentru implicarea mai substanțială a SUA și NATO în susținerea României în domeniul naval și pentru promovarea intereselor Alianței Nord-Atlantice la Marea Neagră. Această lucrare face parte din eforturile New Strategy Center de a contribui la o mai bună înțelegere a contextului strategic regional și de a promova interesele de securitate ale României și parteneriatul strategic dintre România și SUA.

https://www.facebook.com/contact.leviatan/posts/530799982380107

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimul articole