fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Jerry Maston despre Summitul Valorilor Creștine, organizat la Cluj-Napoca

Trebuie citit

- Publicitate -

Jerry Maston- cofondator al asociației New Life International Evaghelical Association

Jerry Maston este un om cu o imensă pasiune de a schimba lucrurile în bine și de a-i ajuta pe alții să facă o diferență în această lume.

Jerry Maston a înființat în anul 2000 biserica pe care o păstorește, „River of Life Church”. Lucrarea sa este foarte eficientă la nivel local și s-a transformat treptat într-o lucrare globală, care ajunge la multe națiuni, de pe cinci continente.

Văzând nevoia de lideri puternici și pozitivi în domeniile misionarismului, politicii, afacerilor și educației, Jerry Maston a înființat un program de instruire, intitulat „Leadership Always”, în 2001. „Leadership Always” se concentrează asupra dezvoltării liderilor după principiile biblice, la toate nivelurile.

Unul dintre cele mai eficiente roluri pe care Jerry Maston le îndeplinește este formarea Summit-urilor Valorilor Creștine, a căror idee a provenit inițial din înființarea „Coaliției Valorilor Creștine”. Jerry Maston are un real succes tocmai pentru că nu se teme și nu se dă înapoi în predicarea adevărului. Îndrăzneala și tenacitatea sa influențează și dau curaj, încredere, multor lideri pe care îi întâlnește. Jerry Maston este neînfricat în fața scopului său, este un om al lui Dumnezeu care nu va da înapoi niciodată, nu va renunța și nu va abandona lucrurile în care crede cu adevărat.

Tocmai datorită scopului și valorilor promovate de Summitul Valorilor Creștine, Jerry s-a alăturat lui Avram Gal pentru a face parte din New Life International Evangelical Association, care influențează eficient popoarele din țările europene.

Jerry este un familist convins. El și soția sa Janice se bucură de patruzeci și patru de ani de căsătorie. Au trei copii și șase nepoți pe care îi iubesc foarte mult.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole