Florin Cîţu, atac la adresa PSD: „Activitatea PSD la guvernare duce la umilirea României pe piețele internaționale”

0
196

„Activitatea PSD la guvernare duce la umilirea României pe piețele internaționale.

Dobânda platită ieri de MF-PSD  pentru cele 3,75 miliarde dolari este cea mai mare dobândă platatita vreodată de statul român pentru dolari ( PNL se împrumuta la dobânda negativă în 2020 și 2021, alte vremuri).

Și ca să fie insulta și mai mare, cu o zi mai devreme Ungaria s-a împrumutat la dobânzi mai mici cu un punct procentual. Nu știu dacă a mai fost vreodată  așa umilită România pe piețele internaționale.

Doar plecarea PSD de la guvernare ne mai salvează. MF-PSD ne îngroapă în datorii la dobânzi astronomice și doar  falimentul ne mai scăpă. Nu există atâtea venituri din taxe pentru a acoperi incompetența PSD la MF.

P.S. Ar trebui să va întrebați de ce se grăbește MF-PSD să împrumute 20 de miliarde lei  în prima săpătămână din an (13% din toată suma pe care trebuie să o împrumute în 2023, cea mai mare suma imprumutata într-o singură zi din istorie la cele mai mari dobânzi). Vă spun eu. Pentru că dobânzile și prețurile vor continua să crească și în 2023. Vezi ce face MF-PSD nu ce spune”, a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.