Deputata Ana Loredana Predescu îl susţine pe Avram Gal: .”În calitate de viitor primar al Câmpiei Turzii va fi acel om care ,,sfințește locul,,!”

0
158

Vineri, 10 martie, Avram Gal ṣi PSD Câmpia Turzii au organizat în sala Ballroom din pensiunea Milexim un eveniment dedicat Zilei Femeii. Cei prezenţi au avut parte de multe momente frumoase iar familia social-democraţilor a făcut dovada faptului că este mai unită ca niciodată ṣi, deci, pregătită să-ṣi ducă la bun sfârṣit planurile ṣi să-ṣi îndeplinească obiectivele.

Prezentă la eveniment, deputata Ana Loredana Predescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa liderului PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, pe care îl consideră omul potrivit pentru funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii, acel om care „sfinţeṣte locul”.

„Aseară am avut onoarea de a fi invitată, alături  de doamnele din Câmpia Turzii însoțite de domni la un eveniment excepțional organizat de prietenul Avram Gal , dedicat nouă, femeilor!

Mă bucur de fiecare dată să fiu alături de oameni care iși iubesc și respectă familia cât și comunitatea din care fac parte. Și cu siguranță că în calitate de viitor primar al Câmpiei Turzii, va fi acel om care ,, sfințește locul,,!

După evenimentul de aseară sprijinul doamnelor din Câmpia Turzii, clar îl are!”, a fost mesajul deputatei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.