Deputat Steluța Cătăniciu, PUSL: Grija pentru sănătate, mai presus de orice!

0
77

Grija pentru sănătate, mai presus de orice!

Steluța Cătăniciu, Partidul Umanist Social Liberal: Îi solicit domnului Andrei Baciu, în calitatea sade președinte al Casei Naționale de Sănătate, să iasă din starea de pasivitate și să se implice cu seriozitate pentru a pune capăt protestelor Caselor de Asigurări de Sănătate .

Deputat Steluța Cătăniciu, PUSL: Grija pentru sănătate, mai presus de orice!


​Am văzut, în spațiul public, difuzate imagini cu oameni bolnavi, care abia se puteau tine pe picioare, cărora li se pune viața în pericol, prin aceste proteste. Sigur că dreptul la protest este garantat, însă în condițiile legii, dar mai ales în acest caz, în spirit de solidaritate și cu  umanitate,pentru că nu poți protesta „pentru salarii și dreptate”, atentând la sănătate!


​Dreptul la viață este cel mai important drept al omului și este protejat prin Legea noastră fundamentală- Constituția României, iar statul român prin instituțiile sale, ar trebui să zădărnicească aceste acțiuni care pun în pericol viața omului.

Deputat Steluța Cătăniciu, 
Președinta Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor

Citeste si: Steluța Cătăniciu (PUSL) și Florian Bodog (PSD) au organizat o dezbatere privind combaterea consumului ilicit de droguri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.