fbpx
0.3 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

De mândra minune: Poșta Română NU are tehnologia necesară pentru a scana cardurile de energie!

Trebuie citit

- Publicitate -

Poșta nu are tehnologie pentru a scana cardurile de energie: Un contract de milioane de euro va fi atribuit în câteva zile prin negociere, deoarece nu mai este timp de licitaţie.

​Poșta Română are nevoie urgentă de tehnologia necesară scanării codului de bare de pe factura și de pe cardurile de energie pentru a distribui ajutorul de 1.400 de lei către persoanele vulnerabile, motiv pentru care a lansat o procedură de achiziție, prin negociere, a mii de PDA-uri, imprimante portabile și date mobile, contract cu o valoare estimată la peste 21,7 milioane de lei (fără TVA).

Poşta Română a rămas una dintre instituţiile statului unde se stă la coadă pentru că o imprimantă ponosită scoate un document în zeci de minute sau pentru că o angajată care nu a găsit loc la Mega Image stă prea mult la baie pentru a-şi admira buclele de la bigudiuri, scrie romaniatv.net

De mândra minune: Poșta Română NU are tehnologia necesară pentru a scana cardurile de energie!

Cu toate acestea, Guvernul a ales această instituţie să gestioneze cea mai importantă parte din distribuirea voucherelor de energie, unde beneficiarii sunt în mare parte pensionarii. Cu mai puţin de o lună de la momentul în care ar trebui virarea banilor, oficialii şi-au dat seama că Poşta Română nu are tehnologia necesară pentru a scana cardurile.

Poşta Română a anunţat astfel că demarează achiziţia a 7.000 de PDA-uri, 7.000 de abonamente de date mobile şi 8.600 de imprimante mobile care vor ajunge la angajaţii poştali din toată ţara, fără să precizeze pe vreun canal media că achiziţia ar fi de fapt esenţială în procesul de distribuire a voucherelor pentru facturi.

Citeste CONTINUAREA aici!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole