DAN VOICULESCU ELIBERAT CONDIȚIONAT ÎNAINTE DE TERMEN

0
237

Joi a avut loc un eveniment care, oarecum surprinzător, nu a fost capul de afiș al presei românești.

Profesorul Dan Voiculescu a fost eliberat conditionat din închisoare de către Judecătoria Sectorului 5 al Capitalei, în urma demersurilor făcute de către avocații omului de afaceri. Decizia definitivă o va da Tribunalul București, pentru că Procuratura poate face recurs în termen de trei zile. Amintim faptul că Dan Voiculescu a fost condamnat de către Curtea de Apel București în august 2014 la 10 ani de închisoare cu executare.

Interesant este faptul că procurorul DNA care a instrumentat dosarul, Emilian Eva , este cercetat în prezent pentru grave fapte de corupție, iar judecătorul care a dat sentința în acest caz, Camelia Bogdan, a fost îndepărtată din magistratură pentru fapte de incompatibilitate dezvăluite tocmai în cauza ce îl privea pe Dan Voiculescu. Desigur, decizia Judecătoriei Sectorului 5 va crea multe nemulțumiri și frustrări dușmanilor lui Voiculescu, dar va produce o imensă bucurie în rândul celor care îl sustin si îl iubesc.

Revederea cu familia, care l-a susținut si i-a fost aproape tot timpul detenției, va fi cu siguranță încărcată de emoție. Reîntâlnirea cu membrii trustului Intact, al cărui fondator este profesorul Dan Voiculescu, va fi impresionantă atât pentru cei care i-au fost alături tot timpul, cât și pentru cel care a creat celebra instituție media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.