fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Consilierul local din București care a intrat online dezbrăcat la ședința de consiliu, a DEMISIONAT

Trebuie citit

- Publicitate -

Incidentul de azi dimineață din ședința Consiliului Local al Sectorului 1, în timpul căreia pesedistul Alberto Caraian a intrat online dezbrăcat, direct de sub duș, s-a lăsat cu demisia politicianului. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al PSD.

Consilierul local din București care a intrat online dezbrăcat la ședința de consiliu, a DEMISIONAT

Imaginile zilei vin, astăzi, din probabil cea mai savuroasă şedinţă a Consiliului Local Sector 1 Bucureşti. Un consilier local PSD a atras toată atenţia în momentul în care a intrat online în direct…. de sub duş. Momentul comic a fost întâmpinat cu amuzament de către colegii aflaţi la birou.

La scurt timp, consilierul a venit cu explicaţii pe pagina sa de Facebook: „Tehnica mai joacă feste. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări”, a scris politicianul.

PSD: În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.

                     În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR, transmit reprezentații PSD România, într-un comunicat de presă.

Citeste si: Preṣedintele PSD Cluj, Alexandru Cordoṣ, s-a întâlnit cu secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării, Monica Săsărman

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole