fbpx
9.9 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Ciucă și Ciolacu efectuează azi o vizită în judeţul Mureş, în mai multe locații

Trebuie citit

- Publicitate -

Premierul Nicolae Ciucă efectuează joi o vizită în judeţul Mureş, unde are programate întâlniri cu reprezentanţii unor companii şi participă la evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureş.

Ciucă și Ciolacu efectuează azi o vizită în judeţul Mureş, în mai multe locații

Potrivit agendei anunţate de Biroul de presă al Guvernului, în prima parte a zilei, prim-ministrul Ciucă va merge la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş (Institutul Inimii).

Ulterior, acesta va avea o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii Azomureş şi se va deplasa la Fabrica de Lactate Mirdatod Prod SRL din Reghin. Tot la Reghin, va vizita compania IRUM, specializată în construcţia de maşini şi utilaje.

În program figurează şi participarea la evenimentele organizate la Târgu Mureş cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale. Premierul va lua parte la ceremonia militară şi va vizita expoziţia de armament din Cetatea Medievală. Cu această ocazie, va asista la un exerciţiu demonstrativ (tragere demonstrativă) organizat la Unitatea Militară 01010 din Târgu Mureş.

Alături de premier, la aceste evenimente se va afla şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, informează agerpres.ro.

Programul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților

Joi, 02 martie 2023, Mureș

10.00 – Vizită Institutul Inimii.

11.15 – Discuție cu reprezentanți AZOMUREȘ, Instituția Prefectului, Sala de Protocol.

12.00 – Participare la ceremonia militară și religioasă pentru sărbătorirea „Zilei Forțelor pentru Operațiuni Speciale” și vizită expoziție Cetatea Medievală – Piața Victoriei și Cetatea Medievală, Târgu Mureș.

14.00 – Exercițiu demonstrativ FOS (UM01010).

15.30 – Vizită Fabrica de Lactate Mirdatod.

16.30 – Vizită Fabrica IRUM.

18.00 – Conferință de presă, Instituția Prefectului, Sala Mare.

Citeste si: Marcel Ciolacu, întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean. „Revenirea limbii române la statutul de limbă oficială în Republica Moldova este o normalitate istorică”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole