Ciucă: Avem toate șansele să închidem anul acesta pe creştere economică! :)

Premierul Nicolae Ciucă a susţinut miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern, că există toate premisele ca România să încheie acest an pe creştere economică.

Ciucă: Avem toate șansele să închidem anul acesta pe creştere economică!

„Ieri am putut să ne bucurăm de cifrele pe care Banca Naţională a României le-a furnizat în ceea ce priveşte valoarea investiţiilor străine directe în economia României şi procentul este unul cât se poate de semnificativ – 43,7%, comparat cu anul trecut. În valoare nominală discutăm de 5,5 miliarde de euro.

Sunt bani care se adaugă eforturilor care se întreprind la nivelul Guvernului pentru a atrage cât mai mulţi bani europeni. Este singura noastră şansă în actuala situaţie de criză să putem să menţinem echilibrul socio-economic şi să putem – de ce nu – să ne propunem obiective de continuare a procesului de dezvoltare economică.

Avem toate premisele să putem să închidem anul pe o creştere economică şi să avem o perspectivă a construcţiei bugetului pentru anul viitor care să ne permită să continuăm politicile pe care noi ni le-am asumat”, a declarat Nicolae Ciucă.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă: „Aderarea României la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică este obiectivul de țară la a cărui îndeplinire lucrăm intens”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This