Cătălin Drulă, liderul USR: „PSD și PNL plătesc din bani publici ca liderii politici să aibă ode la televiziuni”

0
266

Într-un interviu pentru Europa Liberă, liderul USR, Cătălin Drulă, acuză PSD și PNL că  plătesc din bani publici ca liderii politici să aibă ode la televiziuni.

“Au rafinat geanta de cărat bani de acum zece ani. Acum sunt bani publici, oarecum albiți, spun asta pentru că nu sunt complet albi. Asistăm la o situație bizară și anume că nu se plătește serviciul care se pretinde. Cred că procurorii, și îmi asum asta, sunt oarecum timorați.  Probabil nimeni nu vrea să își asume un dosar în care ar avea împotriva lui aceste puternice trusturi de presă. Să spunem, dacă un procuror s-ar uita pe bune la aceste contracte, să ia la răsfoit ce se întâmplă la partide, să întrebe aceste SRL-uri ce au făcut de banii aceștia, și, să le spună clar: vedeți că vorbiți sub jurământ despre ce ați făcut cu banii aceștia!”, a declarat Drulă.

 “Se plătesc bani pentru servicii fictive către un SRL care face consultanță politică. Pe baza faptului că acolo s-a plătit o factură de 100.000 de euro, dintr-o dată liderul acelui partid apare și i se cântă o odă timp de o oră. Este micul secret pe care-l ştie toată lumea”, a concluzionat liderul USR.

Foto: Catalin Drula/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.