Băsescu iese la atac în Parlament! Iohannis e un mincinos!

0
247

Președintele PMP, Traian Băsescu, a avut o ieșire extrem de dură la adresa Guvernului Tudose. El a dat ordin ca toți parlamentarii PMP să se retragă din comisiile parlamentare, acolo unde sunt audiați miniștri, dar și de la plenul reunit, acolo unde se va da votul de încredere. Băsescu susține că acest Guvern a fost nășit printr-o înțelegere secretă de Dragnea, Iohannis și Tăriceanu.

”Guvernul este profund incompetent. La IMM-uri avem unul caruia i se spune pițiponcul, avem un vicepremier care a mers la vânătoare cu Omar Hayssam și mai avem unul la Cultură care a fost la ziare de scandal.Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea și Tăriceanu, nici măcar prin prezența noastră la lucrările care se vor desfășura azi. Cei care au nășit acest Guvern, adică Iohannis, Dragnea și Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma. Vă rog să vă gândiți că acerst Guvern ajunge până în 2019, când România va avea președinția, iar în Comisia Europeană se lucrează în comisii conduse de miniștrii din țara care conduce UE la acel moment. Cum o fi cu filozoful Fifor să discute cu miniștrii din Uniunea Europeană?”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul președinte îl acuză pe Klaus Iohannis că a mințit public atunci când a spus că nu are nicio altă opțiune de premier de la opoziție și susține că Mihai Tudose a fost solicitat chiar de Klaus Iohannis, în negocierile cu PSD.

 

Radu Năsăudeanu

Corespondent ABC News Transilvania la Parlamentul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.