Avram Gal revine în ALDE

Omul politic Avram Gal, revine în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).
Cu o experiență politică de necontestat, Avram Gal, dedicat și activ în spațiul politic atât la nivel local cât și la nivel național,
fiind de altfel și fost președinte al Diasporei în cadrul Partidului Conservator, cu reale preocupări pentru binele și bunăstarea cetățenilor, reintră în ALDE.
,,Dragi prieteni, am plăcerea să vă aduc la cunoștință faptul că de astăzi revin în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților(ALDE).
M-am alăturat unei echipe puternice și închegate, ALDE Cluj și doresc pe această cale să le mulțumesc colegilor pentru primirea călduroasă în rândul organizației.
Voi continua și sprijini, alături de doamna președinte, Steluța Cătăniciu, în calitatea mea de vice-președinte ALDE Cluj și președinte al organizației Câmpia Turzii toate proiectele și demersurile ALDE. Am luat această decizie, pentru a-mi continua activitatea politică cu ambiția, consecvența și determinarea de care am dat dovadă până acum, cu scopul de a fi util societății și urbei din care fac parte” a declarat, în exclusivitate pentru ABC News Transilvania, Avram Gal.
,,Mulțumesc conducerii centrale și județene a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților(ALDE) pentru sprijin și susținere. Prin acest angajament mă voi dedica întru totul spre binele cetățeanului ” a mai declarat Avram Gal.
Îi dorim succes în activitate!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This