fbpx
13.1 C
București
luni, martie 20, 2023

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, aduce investitori din domeniul IT, din Israel la Cluj

Trebuie citit

- Publicitate -

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în Israel, unde participă la ședințe alături de investitori străini importanți, din domeniul soluțiilor IT pentru orașe inteligente. Scopul principal este atragerea acestor investitori spre județul Cluj.

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, aduce investitori din domeniul IT, din Israel la Cluj

Alături de dl. Yoav Ludmer, fondator și CEO al SMBIT, dl. Dubi Shoshan, Hamama International Business Development și dl. Ron Schiller, Catapult Marketing, Avram Gal studiază oportunitățile de afaceri care ar putea fi posibile și benefice Clujului.

Despre compania SMBIT:
SMBIT este un integrator de comunicații israelian de top, care este specializat în soluții IoT, orașe inteligente, campusuri inteligente, soluții wireless (MW, 2,4 GHz, Wi-Fi) și care livrează planificarea, integrarea, instalarea și întreținerea proiectelor end-to-end.


SMBIT deține un sistem de monitorizare și control unic, inovator, bazat pe AI, numit Ekron Wide, care conectează toate sistemele IT, IoT, comunicații, CCTV-uri și multe altele la un sistem unificat – un sistem de sisteme.

Compania deservește o gamă largă de clienți, constând din municipalități, autorități, asistență medicală, fabrici de producție, utilități, educație și alte corporații.

Aflați mai multe: https://www.ekron.co/

Citeste si: Avram Gal: „Țin să-i transmit domnului profesor Dîncu, că ne onorează angajamentul domniei sale de a ne fi lider în campania electorală pentru Primăria Câmpia Turzii!”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole