fbpx
1 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Avram Gal: Pentru realizarea unor proiecte de anvergură am luat decizia de a intra de astăzi în echipa PSD

Trebuie citit

- Publicitate -

Avram Gal, PSD: Pentru realizarea unor proiecte de anvergură este nevoie de o echipă puternică. Acesta este principalul motiv pentru care am luat decizia de a intra de astăzi în echipa PSD.

Una dintre organizațiile în care mă voi implica activ este cea din Câmpia Turzii. Este orașul meu de suflet, și nu pot privi de pe margine cum această urbe a rămas atât departe de potențialul său.

Infrastructura a devenit o problemă greu de ignorat, curățenia orașului lasă de dorit, spațiile verzi sunt pe cât de puține pe atât de dezolante. De asemena, multe aspecte ce țin de sistemul medical sunt în responsabilitatea autorităților locale, iar realizarea unui spital la standarde europene reprezintă deja un imperativ. Școlile, grădinițele și creșele sunt în egală măsură obiective aflate în fruntea listei mele de priorități. Vreau ca oamenii să nu mai fie nevoiți să migreze către alte localități pentru ca nu au condițiile optime „acasă”.

Avram Gal: Pentru realizarea unor proiecte de anvergură am luat decizia de a intra de astăzi în echipa PSD

În același context, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din precedenta formațiune în care am activat pentru încrederea acordată și pentru decizia de a mă urma în noul proiect sub egida PSD. Am încredere că beneficiind de sprijinul celui mai puternic partid din România vom reuși să realizăm toate acele proiecte pe care oamenii le așteaptă de la noi.

Câmpia Turzii este o comunitate de care sunt profund legat și am luat decizia să lupt pentru a o aduce acolo unde îi este locul, transmite Avram Gal.

Citeste si: <strong>Organizația ALDE Cluj s-a alăturat social democrației clujene</strong>

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole