Avram Gal după ce a fost ACHITAT în dosarul în care era acuzat de fals intelectual: Încrederea mea în justiție s-a consolidat puternic azi!

Avram Gal, politicianul din Câmpia Turzii, Vicepreședinte al ALDE România, a fost declarat azi NEVINOVAT și ACHITAT de orice acuzație în dosarul de fals intelectual început în 2019 de către Judecătoria Turda.

Avram Gal: Așa cum am spus în repetate rânduri, o democrație funcțională se întemeiază pe o justiție dreaptă. România a traversat o perioadă deosebit de nefastă în care justiția a fost utilizată de anumite cercuri obscure de putere drept instrument de răzbunare politică.

În ultimii ani, numeroși oameni din sistem au ieșit în față, avand curajul sa pună degetul pe rană. Astfel de magistrați mi-au conferit încredere în justiție și m-au convins că situația se va îndrepta.

Avram Gal după ce a fost ACHITAT în dosarul Domeniul Public Turda: Încrederea mea în justiție s-a consolidat puternic azi!


Pot să vă ofer astăzi chiar exemplul meu. După ce ani de zile am fost șicanat de anumite personaje cu un simulacru de dosar, iată că instanța a hotărât, fără drept de apel, nevinovăția mea.

Chiar dacă apropiații și colaboratorii au fost ferm convinși de neimplicarea mea în orice afacere ilegală, să știti că un astfel de dosar atârnă ca o piatră de moară pentru un om politic. Din acest motiv, cei care orchestrează astfel de dosare, nu urmăresc altceva decat să arunce o umbră de îndoială asupra persoanei, pentru a-i reteza, ori încetini cariera politică.

Cei care au încercat să-mi pună piedici au eșuat lamentabil. Prin decizia de astăzi a instanței încrederea mea în justiție s-a consolidat puternic. România începe să semene tot mai mult cu acea țară pe care aspir sa o lasăm moștenire copiilor nostri. Sunt motivat să lupt și mai energic pentru obiectivele, și mai ales, pentru principiile cu care am intrat în politică.


Rămâneți alături de mine și promit că nu vă voi dezamăgi! transmite Vicepreședintele ALDE Avram Gal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This