fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Avram Gal, ALDE: Urez României, românilor și tuturor celor ce simt și trăiesc românește un călduros ‘La Mulți Ani!’

Trebuie citit

- Publicitate -

Avram Gal, Vicepreședinte ALDE România: Cu ocazia Zilei Naționale, urez României, românilor și tuturor celor ce simt și trăiesc românește un călduros „La Mulți Ani!

În aceste zile sunt pe meleaguri americane, iar adesea distanța ma face să trăiesc mai intens sentimentul de apartenență la națiunea mea. Este uneori nevoie să facem înconjurul lumii pentru a ne cunoaște cu adevărat și a înțelege cu ce daruri am fost binecuvântați.

Cred că Ziua Națională este un bun prilej pentru a vă îndemna să privim cu încredere către viitor și, totodată, să punem preț pe ceea ce ne unește, lăsând în urmă orice pricină de dezbinare. Avem o moștenire numită România, iar prețul de sânge plătit de înaintașii noștri pentru întregirea ei ne așează pe umeri o responsabilitate imensă. Mai mult, nu trebuie sa treacă o zi fără să ne întrebăm noi ce Românie vom lăsa moștenire copiilor noștri.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

La mulți ani!

Citeste si: Avram Gal, vicepreşedinte ALDE: „În săptămânile ce urmează, România va da unul dintre cele mai importante examene de poltica externă din ultimele două decade”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole