Avram Gal a bătut palma cu Dan Shomon: PR-ul lui Obama îi va conduce campania electorală pentru Primăria din Câmpia Turzii (VIDEO)

0
151

Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui american Barack Obama, va conduce campania electorală a lui Avram Gal, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Avram Gal candidează din partea PSD, la alegerile din 2024 pentru postul de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Avram Gal a bătut palma cu Dan Shomon: PR-ul lui Obama îi va conduce campania electorală pentru Primăria din Câmpia Turzii (VIDEO)


Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ.


Avram Gal a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor și în sprijinirea investitorilor români și americani.
Scopul principal este să oferim cetățenilor un trai decent și liniștea de care au nevoie după 8 ani de lucrări făcute doar de mântuială și veșnicele bănuieli privind corupția în contractele europene sau banii guvernamentali.


Citeste si: Video.Liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal: Am susținut necesitatea alocării de fonduri suplimentare pentru Câmpia Turzii într-o întâlnire cu oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.