Adrian Mischian s-a alăturat echipei PSD Câmpia Turzii

0
205

Adrian Mischian s-a alăturat echipei PSD Câmpia Turzii, aducând o vastă experiență profesională și academică, anunță președintele PSD, Avram Gal.

Cu o dublă specializare în economie și inginerie, Mischian Adrian a ocupat anterior poziția de “Șef al Sucursalei de Apă Câmpia Turzii” și a fost “director al Companiei de Salubritate”.

Adrian Mischian s-a alăturat echipei PSD Câmpia Turzii

În prezent, el este recunoscut ca expert în atragerea de fonduri UE și în promovarea antreprenoriatului local. Cu un trecut politic activ, fiind fost președinte al PMP Câmpia Turzii și consilier local, Mischian va ocupa acum poziția de vicepreședinte în PSD Câmpia Turzii, unde va conduce “Departamentul de dezvoltare a antreprenoriatului zonal și accesare de fonduri europene”.

Rolul său va fi esențial în stimularea creșterii economice locale prin sprijinirea inițiativelor antreprenoriale și maximizarea oportunităților de finanțare europeană.

Citeste si: Video.Liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal: Am susținut necesitatea alocării de fonduri suplimentare pentru Câmpia Turzii într-o întâlnire cu oficialii Ministerului Dezvoltării Regionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.